Regalem Desenari Catedral De Barcelona en compres superiors a 30€

Condicions generals

CONDICIONS DE VENDA

Dades de l’empresa:

La Hormiga de Oro, S.L. – La Botiga de la Catedral de Barcelona

NIF: B08016370

Calle Duc, 12, 08002 , Barcelona (España)

E-mail:  info@botigacatedralbarcelona.com

Rebreu la factura de la vostra compra com a persona individual o com a empresa de forma automàtica via correu electrònic.

FORMES DE PAGAMENT 

Tots els costos d’enviament tenen un preu fix, cosa que proporciona als nostres clients una base sòlida i predictible per calcular els costos d’enviament. No obstant això, és important destacar que aquest preu està subjecte a variacions basades en el pes i les dimensions del paquet que voleu enviar.
 
En cas que el pes o les dimensions del paquet excedeixin els límits establerts per l’empresa d’enviaments, el preu de l’enviament pot variar en conseqüència. Aquestes variacions es determinaran una vegada que el paquet estigui completament preparat per enviar-lo.
 
Entenem la importància de la transparència i la claredat en totes les transaccions amb els nostres estimats clients. Per tant, si es presenta alguna variació en el preu de l’enviament a causa del pes o la mida del paquet, el nostre equip s’encarregarà d’informar-lo de manera oportuna i detallada abans de procedir amb l’enviament. D’aquesta manera, vostè estarà plenament informat i podrà prendre decisions informades respecte de l’enviament.
 
En cas que tingueu alguna pregunta addicional o requeriu informació específica sobre les tarifes d’enviament, no dubteu a posar-vos en contacte amb el nostre equip d’atenció al client (+34 682 447 278 / info@botigacatedralbarcelona.com). Estem a la vostra disposició per brindar-vos l’assistència que necessiteu i garantir una experiència d’enviament satisfactòria.
 
  • Enviaments a PENÍNSULA ESPANYOLA
 
En les comandes superiors a 50 € l’enviament és gratuït.
 
Enviaments estàndard (de 3 a 5 dies laborables):
 

En les comandes inferiors a 10 € les despreses d’enviament es cobren a 8 €.

En les comandes superiors a 10 € les despreses d’enviament es cobren a 5 €.

Enviaments premium (24/48h dies laborables):
Els enviaments premium es cobren a 10 €.

Enviaments contrareemborsament:
Vàlid únicament a Espanya peninsular i les Balears. Amb una despesa addicional de 3 €. Gestionat per Correus Espanya.

  • Enviaments a ANDORRA I BALEARS

Gratuït a partir de compres superiors a 150 € i per a compres inferiors cost de 6 €.

  • Enviaments a CANÀRIES, CEUTA I MELILLA

Gratuït a partir de compres superiors a 250 € i per a compres inferiors cost de 20 €.

  • Enviaments a EUROPA PROPERA: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, França, Gibraltar, Grècia, Irlanda, Itàlia, Illa de Jersey, Luxemburg, Noruega, Països Baixos, Portugal, Regne Unit, Suècia, Suïssa.

Gratuït a partir de compres superiors a 250 € i per a compres inferiors cost des de 15 € subjecte a variacions sobre la base del volum del paquet.

  • Enviaments a PAÏSOS D’EUROPA NO INCLOSOS A L’EUROPA PROPERA: Xipre, Croàcia, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Federació Russa, Finlàndia, Hongria, Islàndia, Letònia, Lituània, Malta, Polònia, República Txeca, Sèrbia, i Turquia.

Gratuït a partir de compres superiors a 300€ i per a compres inferiors cost des de 20 € subjecte a variacions sobre la base del volum del paquet.

  • Enviaments a AMÈRCIA

Gratuït a partir de compres superiors a 500 € i per a compres inferiors cost des de 65 € subjecte a variacions sobre la base del volum del paquet.

  • Enviaments a ÀSIA, ORIENT MITJÀ I OCEANIA

Gratuït a partir de compres superiors a 500 € i per a compres inferiors cost des de 65 € subjecte a variacions sobre la base del volum del paquet.

  • Enviaments a ÀFRICA

Gratuït a partir de compres superiors a 300 € i per a compres inferiors cost des de 30 € subjecte a variacions sobre la base del volum del paquet.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades personals de l’usuari formen part d’un fitxer automàtic propietat de La Hormiga de Oro, S.L. – La Botiga de la Catedral de Barcelona i es tractaran amb la finalitat de gestionar la relació comercial establerta amb ells. Amb totes les garanties de privadesa segons la nostra Política de Privadesa.

¿Vols un descompte del 10% en la teva primera compra?

Subscriu-te al nostre butlletí de notícies

Informació bàsica sobre Protecció de Dades:
Responsable: LA HORMIGA DE ORO, S.L.; Finalitat: 1: L'enviament de comunicacions comercials.; Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.; Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web: https://botigacatedralbarcelona.com/politica-de-privacidad/contactos

Gràcies per subscriure't a la nostra Newsletter. El codi promocional és següent:

catedral10